My female freedom

Welkom bij Breastflower

EEN BORSTJUWEEL VOOR VROUWEN MET EEN MASTECTOMIE
 

- BREASTFLOWER IS UITVERKOCHT - 

Breastflower is een luxe en unieke borstjuweel voor vrouwen met een borstamputatie, ook wel mastectomie genoemd. Het bijzondere van Breastflower is dat het 1 wordt met jouw lichaam omdat je haar direct op je huid bevestigt door middel van een littekenvriendelijke bevestigingstape dat speciaal hiervoor is ontworpen en huidvriendelijk is. Breastflower complementeert je silhouette en camoufleert als sieraad je litteken. Zij is met aandacht voor kwaliteit, stijl en klasse ontworpen en handgemaakt met mooie stoffen en Swarovski kristallen. 

Je draagt Breastflower met name voor een moment dat je geen prothese wilt dragen en jezelf vrij wilt voelen. Tijdens je intieme momenten, voor een verleidelijke beleving. Breastflower geeft jou die persoonlijke Magie! Door jouw vrouwelijkheid, elegantie en plezier zie jij dat jij prachtig bent! Op elk moment!

Je kunt Breastflower vrijelijk dragen maar je kunt haar ook dragen in combinatie met je kleding of als een bijzondere aanvulling op je lingerie, zichtbaar als subtiele eyecatcher of juist als een verborgen cadeautje voor jezelf. Aan jou de ultieme vrijheid.

Door Breastflower te dragen, geef je aandacht aan JOU want jij verdient het beste! Daarom is Breastflower een cadeau die een vrouw zichzelf gunt na een bijzondere periode. 

Wil je meer weten? Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 06 828 776 24 om meer te weten over de unieke Breastflower borstjuweel. Neem alvast een kijk op de website voor de uitgebrachte collecties Classic en Smooth Collection. 

 


HOE DE MAGIE ONTSTAAT...
 


 

LOOKBOOK
 

 

ZIE HOE JE BREASTFLOWER KUNT DRAGEN......

 


 

Backstage met onze Amazone WonderWoman, PIEN

en met onze Amazone WonderWoman, LIESBETH

Klik hier voor alle videos met impressies van Breastflower 
 

 

 
 

De collecties van Breastflower

Breastflower kun je kopen op deze website. Zij is ook te vinden in geselecteerde lingeriezaken. Breastflower bestaat momenteel uit twee collecties die je kunt dragen bij verschillende gelegenheden en momenten. De Classic Collection en de Smooth Collection. Elke collectie heeft haar eigen unieke uitstraling en design. Alle Breastflowers worden met precisie handgemaakt in mijn eigen atelier. Ze zijn een Origineel Dutch Design en worden aan je geleverd in een luxe geschenkdoos inclusief de speciale Breastflower-Bevestigingstape. De collectie van Breastflower zal in de toekomst worden uitgebreid met nieuwe prints en materiaal. 

Ontdek hier de huidige CLASSIC EN SMOOTH COLLECTION. Lees meer over de designs want elke Breastflower heeft een eigen naam en een betekenis, en lees hoe je Breastflower draagt. Kijk naar onze instructies hierover in onderstaande links.

Lees hier meer over Breastflower
Lees hier hoe je Breastflower draagt en bevestigt

Breastflower komt voort uit wat ik heb meegemaakt en uit mijn streven naar een leven vol optimisme en positiviteit.  Klik hier om mijn persoonlijk verhaal te lezen. 

Ik wens dat Breastflower je blijdschap geeft en dat je haar magie zult voelen. Ik hoop dat zij een symbool mag zijn voor jouw innerlijke kracht, vrijheid en vrouwelijkheid en jouw positiviteit voor het leven. En, heel belangrijk: ik hoop dat Breastflower je laat stralen en voelen dat je een prachtige vrouw bent! 

The magic starts the moment you wear Breastflower!

Liefs 
Kamroen Farzan

Classic Collection
Smooth Collection

Breastflower
VOEL HAAR MAGIE!

ONTDEK HET MAGISCHE GEVOEL EN ZIE HOE MOOI JE BENT! 

 

JIJ EN JE VROUWELIJKHEID VERDIENEN 
HET BESTE.

BREASTFLOWER IS EEN CADEAU AAN JEZELF!

 

Voor elke verkochte Breastflower
doneren wij € 5,00 aan
ORANGE BABIES 

Lees hier meer over hoe ook jij kunt bijdragen

JOIN OUR FEMALE FAMILY 

Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook


Wil jij ook op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en ervaringen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
 

© Copyright 2023 alle rechten voorbehouden Breastflower