My female freedom

Retourneren


Je hebt het recht je bestelling aan te melden voor retour. Je hebt na ontvangst 14 dagen om je product naar ons terug te sturen mits het ongedragen is op de huid. Dit verzoeken wij je in verband met hygiëne. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. De kosten voor retour van jouw adres naar Breastflower's adres zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren, onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en—indien redelijkerwijze mogelijk—in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Als geretourneerde artikelen niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden, behoudt Breastflower zich het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

Volg deze instructies als je items wil retourneren:

  • Vraag een retourformulier aan door onderstaande gegevens in te vullen:

     

Naam
Ordernummer
E-mail
Toelichting
  • Plaats de artikelen in de originele doos, samen met het compleet ingevulde retourformulier.

  • Richt de retour aan:

Breastflower
Dorpsweg 7
4223 NA  Hoornaar

(Nederland)

  • Lever je pakket in bij een PostNL-locatie. Bekijk hier waar je dichtstbijzijnde PostNL-locatie is. Vraag in ieder geval altijd om een verzendbewijs en indien mogelijk om een traceernummer, zodat je je pakket kunt volgen.

 

Terugbetaling

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Op het moment dat wij je retourzending hebben ontvangen, krijg je van ons een ontvangstbevestiging. Als je op het moment van aankoop een korting hebt ontvangen op je gehele bestelling, ontvang je bij retourneren enkel het bedrag terug dat je hebt betaald. Terugbetalingen worden gedaan via de oorspronkelijke betaalmethode. Helaas is het momenteel niet mogelijk om artikelen te ruilen of te laten repareren. Wel kun je een artikel retourneren en opnieuw bestellen.


Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder. Bel naar +31(0)682877624 (ma t/m vr, 09:00–17:00u) of mail ons op info@breastflower.com.  

 

'Spread love everywhere you go. Let no one ever come without leaving happier.' Mother Theresa

JOIN OUR FEMALE FAMILY 

Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook


Wil jij ook op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en ervaringen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
 

© Copyright 2024 alle rechten voorbehouden Breastflower