My female freedom

Breastflower Classic ‘ROSE’

Breastflower Classic ‘ROSE’

Design 'Rose' is genoemd naar de bloem roos en staat voor liefde, genegenheid, geluk en vreugde.
Wordt aan je geleverd in een luxe bewaardoos inclusief twee Breastflower-Bevestigingstapes.

€ 149,00


Bekijk collectie


Breastflower Classic 'ROSE' 


De Breastflower Classic Collection heeft een romantische uitstraling en is verkrijgbaar in drie kleuren: bordeaux, ivoor en zwart. Het model Classic 'Rose' is in de kleur bordeaux en is gemaakt van rijke stof, gecombineerd met kant en Swarovski-kristallen. Het is gevuld met een zachte vulling, die heel comfortabel aanvoelt. Draag dit model chique onder een blouse en houd het bovenste knoopje open voor een mooie blik op je decolleté. Draag je Breastflower zoals jij wilt en speel met alle variaties in je kledingkeuze. 'Rose' is genoemd naar de roos. Deze bloem staat voor liefde, genegenheid, geluk en vreugde.

Breastflower en Breastflower-Bevestigingstape zijn als unieke eenheid verbonden met elkaar. De Breastflower-Bevestigingstape is uniek en alleen bij Breastflower verkrijgbaar. Het is speciaal voor deze toepassing gemaakt, dermatologisch en littekenvriendelijk. Bij de aankoop van een Breastflower wordt deze geleverd inclusief twee speciale Breastflower-Bevestigingstapes. Deze kun je meerdere malen gebruiken. Breastflower-Bevestigingstapes zijn ook los verkrijgbaar en na te bestellen. Lees hier hoe je Breastflower draagt en bevestigt.

Jouw Breastflower wordt speciaal voor jou gemaakt in ons Nederlandse atelier. De levertijd is op aanvraag.

Breastflower wordt aan je geleverd in een luxe geschenk- en bewaardoos.

Elke Breastflower is een uniek en een met liefde handgemaakte borstjuweel. Breastflower is een Original Dutch Design, gepatenteerd en wordt gemaakt in ons Nederlandse Atelier Breastflower.

Breastflower is een borstjuweel dat je draagt wanneer jij ervoor kiest. Als een symbool voor jouw innerlijke kracht, vrijheid en vrouwelijkheid. 

Liefs van Breastflower 
 

'Together we are one. Always Smile.' M.H. Farzan

Een cadeau voor jou!
Breastflower schenkt jou een luxe bewaar- en geschenkdoos.


Elke bestelling van een Breastflower wordt met liefde verpakt en aan je geleverd in een luxe bewaar- en geschenkdoos. 


'It's the gift that keeps on giving.' Mary Wiseman

Pien over Breastflower

"Ik hoop van harte dat vrouwen die ook een borstamputatie hebben ondergaan de bloemen letterlijk en figuurlijk weer snel buiten kunnen zetten."

Ilse over Breastflower

Laat je leiden door de liefde!
Alle verhalen
© Copyright 2023 alle rechten voorbehouden Breastflower