My female freedom

We take care of ...

Bijna iedereen kent iemand die dichtbij of in hun omgeving geconfronteerd is met borstkanker of een andere levensbedreigende ziekte. Het is een onderwerp dat heftige emoties oproept. Tegelijkertijd maakt het ook een gevoel los van 'we willen helpen en steunen daar waar het in onze macht en vermogens ligt'.

En die steun geven mensen in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld in de vorm van een bezoek, een belletje, een kaartje, een bloemetje, een cadeautje, iets lekkers, een berichtje direct of via via.

Naar elkaar omkijken zit in ons DNA en dat maakt ons mensen zo mooi. Breastflower vraagt jou om te kijken naar hoe jij jouw hulp en steun kunt geven aan vrouwen die geconfronteerd zijn met borstkanker of een andere ingrijpende en levensbedreigende ziekte.

Dat kan door een van de geweldige initiatieven die de wereld rijk is te steunen met jouw liefde, waardoor er met jouw bijdrage meer onderzoek kan worden gedaan. Hierdoor ontstaat er meer kennis die ertoe leidt dat ziektes in de toekomst nog meer kunnen worden voorkomen en worden bestreden. Want onze goede gezondheid is ons leven!

Breastflower wil ook helpen. Dit doen wij door ons te verbinden aan verschillende organisaties die hulp bieden aan mensen over de hele wereld, daar waar extra ondersteuning nodig is

 

Breastflower steunt KWF Kankerbestrijding

 

Breastflower steunt Orange Babies 
 
Voor elke verkochte Breastflower reserveren we € 5,00 voor Orange Babies, www.orangebabies.nl. Orange Babies strijdt tegen de oorzaken én gevolgen van hiv. De organisatie zet projecten op en steunt initatieven in Namibië, Zuid-Afrika en Zambia voor zwangere vrouwen, baby's, kinderen en jongeren, in kwetsbare gemeenschappen waar de hiv-besmettingsgraad hoog is. Wij vinden de initiatieven van Orange Babies een mooie manier om gezamenlijk onze kracht, optimisme en steun uit te dragen en verder te brengen. Met elke Breastflower die je koopt, draag jij je positieve energie hier ook aan bij. Door elkaar, voor elkaar!

 

Female Family

Wil je ook helpen door via Breastflower je stem laten horen, dan nodigen we je van harte uit om ons te volgen op onze social media: INSTAGRAM en FACEBOOK

   

Lees meer verhalen
© Copyright 2024 alle rechten voorbehouden Breastflower