My female freedom

Liesbeth over Breastflower

"Breastflower fleurt je op!"

Hallo,

Ik ben Liesbeth. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik mis sinds juni 2018 mijn linkerborst door borstkanker. En mocht gelukkig weer herstellen. Ik werk als doktersassistente en ik hou van wandelen, fitness en fietsen en creatief bezig zijn.

In januari 2020 kreeg ik het verzoek om deel te nemen in een testpanel. Het zou gaan om een prachtige lingerielijn ontworpen voor vrouwen met een eenzijdige of tweezijdige mastectomie. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ik had totaal geen idee wat ik kon verwachten. Ik kwam in contact met Kamroen en zij liet me Breastflower zien. Ik moest het even op me in laten werken. Het zag er mooi uit, en het was gemaakt van prachtige materialen. Zou dit wat toevoegen voor vrouwen met mastectomie? Na het idee op me ingewerkt te hebben, dacht ik, ja dit is een product waar zeker potentie in zit.

Ik ben Breastflower gaan dragen en ik merkte aan mijzelf dat ik er blij van werd. Het is een mooi ontwerp en het zit comfortabel. Ik werd er enthousiast over. Het voelt als een sieraad op je huid en het maakt iets moois van datgene van wat je missen moet. Tevens geeft het je vrijheid. Je kan het heerlijk onder een top/blouse of iets dergelijks dragen zonder dat je last hebt van bandjes of iets wat knelt. Mijn verwachting is dat vrouwen met een mastectomie hier zeker enthousiast over zullen zijn.

Groeten,
Liesbeth

Lees meer verhalen
© Copyright 2024 alle rechten voorbehouden Breastflower