My female freedom

Welkom bij Breastflower

ERVAAR DE MAGIE VAN EEN BORSTJUWEEL
 

Breastflower is een luxe haute-couture borstjuweel voor vrouwen met een borstamputatie, ook wel mastectomie genoemd.

Breastflower geeft je een magisch gevoel! Het borstjuweel geeft jouw lichaam een elegant en vrouwelijk accent want jij verdient het beste!

Jij bent al prachtig zoals je bent! Breastflower is er voor jou en jouw moment dat je geen prothese wilt dragen en jezelf vrij wilt voelen. Breastflower is een aanvulling op je lingerie en je kunt haar direct op je huid en onder je kleding dragen, zichtbaar als subtiele eyecatcher of juist als een verborgen cadeautje voor jezelf. Of tijdens je intieme momenten, voor een verleidelijke beleving. Breastflower geeft jou die Magie en door plezier, vrouwelijkheid en elegantie laat jij ook zien dat elke vrouw prachtig is! Op elk moment!
 


 

 

Ik ben Kamroen Farzan en ik wil mijn verhaal graag met je delen omdat ik geloof dat elke vrouw vanuit haar innerlijke kracht probeert verder te gaan na borstkanker en een mastectomie. 

Toen ik in 2018 gediagnosticeerd werd met borstkanker, koos ik voor operatieve verwijdering van mijn gehele borst. Sinds mijn herstel merk ik dat er over het algemeen niet openlijk over borstamputatie wordt gesproken danwel mee wordt omgegaan. De beeldvorming wordt soms als vreemd, negatief of zelfs eng gezien, terwijl we naar mijn mening juist onze innerlijke kracht, vrouwelijkheid en zelfvertrouwen mogen benadrukken na het overwinnen van borstkanker! De ervaring maakt ons nog sterker en nog moediger. We blijven dezelfde vrouw met dezelfde idealen, dromen en wensen maar met nog meer levenservaring en bewustzijn, op weg naar een waardevolle genieten van het leven zelf. JA!

Vanuit die gedachte ontstond mijn idee voor Breastflower: een borstjuweel dat je op je litteken draagt op momenten dat je daar behoefte aan hebt. Niet om het te verdoezelen, maar juist om het te laten zijn en zelfs te kunnen laten zien. Je vrouwelijkheid zit in de vrijheid om je eigen keuzes te maken, jezelf mooi te maken en de condities te scheppen waarin dit kan. Daarom is de slogan van Breastflower 'My female freedom': vanuit vrijheid ontstaat ook de kracht om te kiezen hoe je wilt leven!


De collecties van Breastflower

Breastflower kun je kopen op deze website. Breastflower bestaat momenteel uit twee collecties die je kunt dragen bij verschillende gelegenheden en momenten. De Classic Collection en de Smooth Collection. Elke collectie heeft haar eigen unieke uitstraling en design. Alle Breastflowers worden met precisie handgemaakt in mijn eigen atelier. Ze zijn een Origineel Dutch Design en worden aan je geleverd in een luxe geschenkdoos inclusief de speciale Breastflower-Bevestigingstape. De collectie van Breastflower zal in de toekomst worden uitgebreid met nieuwe prints en materiaal. 

Ontdek hier de huidige CLASSIC EN SMOOTH COLLECTION. Lees meer over de designs want elke Breastflower heeft een eigen naam en een betekenis, en lees hoe je Breastflower draagt. Kijk naar onze instructies hierover in onderstaande links.

Lees hier meer over Breastflower
Lees hier hoe je Breastflower draagt en bevestigt

Breastflower komt voort uit wat ik heb meegemaakt en uit mijn streven naar een leven vol optimisme en positiviteit.  Klik hier om mijn persoonlijk verhaal te lezen. 

Ik wens dat Breastflower je blijdschap geeft en dat je haar magie zult voelen. Ik hoop dat zij het teken mag zijn voor jouw innerlijke kracht, vrijheid en vrouwelijkheid en jouw positiviteit voor het leven. En, heel belangrijk: ik hoop dat Breastflower je laat stralen en voelen dat je een prachtige vrouw bent! 

'The magic starts the moment you wear it'

Liefs 
Kamroen Farzan

Classic Collection
Smooth Collection

Breastflower
VOEL HAAR MAGIE!

THE MAGIC STARTS THE MOMENT YOU WEAR IT ! 

 

YOUR BODY DESERVES 
THE BEST.
 

Voor elke verkochte Breastflower
doneren wij € 5,00 aan
ORANGE BABIES 

Lees hier meer over hoe ook jij kunt bijdragen

JOIN OUR FEMALE FAMILY 

Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook


Wil jij ook op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en ervaringen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
 

© Copyright 2020 alle rechten voorbehouden Breastflower