My female freedom

Breastflower Smooth ‘GOOD LUCK’

Breastflower Smooth ‘GOOD LUCK’

Design 'Good Luck' is genoemd naar onze Goede Gelukwens aan jou.
Wordt aan je geleverd in een luxe bewaardoos inclusief twee Breastflower-Bevestigingstapes.

€ 99,00


Bekijk collectie


Breastflower Smooth 'GOOD LUCK' 
 

De Breastflower Smooth Collectie heeft een eigentijdse uitstraling en is verkrijgbaar in 3 kleuren: bordeaux, ivoor en zwart. Het model Smooth 'Good Luck' is in de kleur zwart en is gemaakt van rijke stof, gecombineerd met kant en Swarovski-kristallen. Het is gevuld met een zachte vulling, die heel comfortabel aanvoelt. Het heeft een gladde look zodat je dit model ook kunt dragen onder een strak shirt, blouse of jurk. Draag je Breastflower zoals jij wilt en speel met alle variaties in je kledingkeuze. 'Good Luck' is genoemd naar onze Goede Gelukwens aan jou.

Breastflower en Breastflower-Bevestigingstape zijn als unieke eenheid verbonden met elkaar. De Breastflower-Bevestigingstape is uniek en alleen bij Breastflower verkrijgbaar. Het is  speciaal voor deze toepassing gemaakt, dermatologisch en littekenvriendelijk. Bij de aankoop van een Breastflower wordt deze geleverd inclusief 2 speciale Breastflower-Bevestigingstapes. Deze kun je meerdere malen gebruiken. Breastflower-Bevestigingstapes zijn ook los verkrijgbaar en na te bestellen. Lees hier hoe je Breastflower draagt en bevestigt.

Jouw Breastflower wordt speciaal voor jou gemaakt in ons Nederlandse atelier. De levertijd is circa één week.

Breastflower wordt aan je geleverd in een luxe geschenk- en bewaardoos. 

Elke Breastflower is een uniek en een met liefde handgemaakte borstjuweel. Breastflower is een Original Dutch Design, gepatenteerd en wordt gemaakt in ons Nederlandse Atelier Breastflower.

Breastflower is een borstjuweel dat je draagt wanneer jij ervoor kiest. Als een symbool voor jouw innerlijke kracht, vrijheid en vrouwelijkheid. 

Liefs van Breastflower    


'Als je jezelf laat zien met zelfvertrouwen, kun je alles doen wat je wilt.' Katy Perry

Een cadeau voor jou!
Breastflower schenkt jou een luxe bewaar- en geschenkdoos.


Elke bestelling van een Breastflower wordt met liefde verpakt en aan je geleverd in een luxe bewaar- en geschenkdoos. 


'It's the gift that keeps on giving.' Mary Wiseman

Ilse over Breastflower

Laat je leiden door de liefde!

Pien over Breastflower

"Ik hoop van harte dat vrouwen die ook een borstamputatie hebben ondergaan de bloemen letterlijk en figuurlijk weer snel buiten kunnen zetten."
Alle verhalen
© Copyright 2021 alle rechten voorbehouden Breastflower