My female freedom

Onze naam

Breastflower als naam
 

Breastflower heeft de symbolische vorm van een borst en een bloem. Een bloem roept geluk op, als cadeau of als versiering. Want iedereen wordt blij van bloemen. De naamassociatie met een bloem heb ik gekozen omdat ik Breastflower zie als een cadeau voor mezelf, voor mijn moed, kracht en levenslust. Breastflower heeft alles te maken met trots, je mag het zien, ik ben er trots op dat ik mag leven!

Ik hoop dat Breastflower ook voor jou een cadeau mag zijn, een manier om het leven te vieren. Of een cadeau voor een dierbare, om haar te steunen en haar positieve energie te geven.
 

 


Daarom zijn de modellen van de Classic Collection naar bloemen genoemd die een mooie en positieve betekenis uitdragen.
'Rose' is genoemd naar de roos en staat voor liefde, genegenheid, geluk en vreugde. 
'Lily' is genoemd naar de lelie en staat voor zuiverheid en geluk.
'Camelia' is genoemd naar de camelia en staat voor schoonheid.

De modellen van de Smooth Collection dragen de symbolische betekenis van onze kracht, moed en levenslust.
'Courage' is genoemd naar onze innerlijke kracht.
'Pure Soul' is genoemd naar al het goed in onszelf en in andere mensen.
'Good Luck' is genoemd naar al onze Goede Gelukwensen aan jou.

In het beeldlogo van Breastflower vormen de linten en krullen allemaal verschillende harten van liefde. Ook zijn we geïnspireerd door het seksesymbool van een handspiegel, dat het teken is voor Venus en Aphrodite en staat voor schoonheid.

Breastflower heeft verschillende collectielijnen, de Classic Collection en de Smooth Collection, met een eigen look en feel en is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints.

Breastflower is gemaakt van hoogwaardige stof, gecombineerd met kant en Swarovski-kristallen. Breastflower wordt als borstjuweel op de huid gedragen met behulp van een huidvriendelijke dubbelzijdige Breastflower-Bevestigingstape, die speciaal hiervoor is ontwikkeld. Deze unieke en dermatologische Bevestigingstape is littekenvriendelijk en veilig. Breastflower draag je voor het feel good-aspect en luxegevoel. 

Alle Breastflowers zijn van Original Dutch Design Quality en worden met veel toewijding en handwerk vervaardigd in een Nederlands atelier. Breastflower is beschermd en gepatenteerd.

Voor elke sfeer en ieder moment: draag Breastflower wanneer jij wilt en straal!
 

'Start each day with a positive thought'

Lees meer verhalen
© Copyright 2024 alle rechten voorbehouden Breastflower