My female freedom

De lancering van Breastflower

 Ik ben dankbaar en blij dat iedereen kennis maakt met Breastflower.
 

25 mei 2020

Sinds 2018—toen ik het idee kreeg voor het ontwerpen van een uniek borstjuweel—heb ik gewerkt aan Breastflower, het eerste borstjuweel voor vrouwen met mastectomie.

En vandaag is het zover, de geboorte van Breastflower! Ik ben blij en dankbaar dat iedereen kennis maakt met mijn kindje.

Breastflower geeft mij veel positiviteit en optimisme in mijn leven en daarom sta ik iedere dag blij op om met passie het verhaal van Breastflower te mogen vertellen. Dankzij Breastflower heb ik een heleboel nieuwe mensen in mijn leven gekregen die mij en Breastflower een warm hart toedragen. Door hun hulp, geloof, steun en adviezen is Breastflower klaar om de wereld in te gaan en haar boodschap van vrijheid, kracht, positiviteit en optimisme uit te dragen. Ik ben hier eeuwig dankbaar voor!
 


De hele wereld is in beweging en ons leven staat in het teken van veiligheid, gezondheid, rust en stabiliteit. Gelukkig laat het ons ook zien dat wij allemaal verbonden zijn met elkaar als het gaat om hulp, zorg, samenwerking en ons aanpassingsvermogen. We zijn allemaal aan het voorbereiden, aan het fantaseren, aan het dromen over een nieuwe manier van leven waarin wij ons weer veilig en gelukkig zullen voelen. En hierin schuilt onze veerkracht, want samen komen wij er sterker uit. Voor elkaar en door elkaar.

Daarom voelt het goed om Breastflower's boodschap van 'Positive Mind, Positive Vibe, Positive Life' met iedereen te delen en te werken aan een gezond en gelukkig leven. Een leven waarin ik met Breastflower wil bijdragen aan het geestelijke, fysieke en sociale welzijn voor vrouwen met mastectomie en iedereen die van hen houden.

Breastflower is vanaf 25 mei 2020 te koop via onze eigen website.

Breastflower. My female freedom!

Liefs 
Kamroen Farzan
 

Positive Mind, Positive Vibe, Positive Life

My female freedom

Lees meer verhalen
© Copyright 2024 alle rechten voorbehouden Breastflower