My female freedom

Marien over Breastflower

“Het is net of ik mijn lichaam boetseer, ik voel me weer compleet."

Hallo!

Mijn naam is Marien en dit is mijn verhaal. Ik ben 64 jaar oud. Ik heb een actief leven en ik vind het fijn om samen met mijn familie en vrienden te bewegen en creatief te zijn. Ik vind het belangrijk om te bewegen, dus zwem, fiets en werk ik graag in de tuin. In 2018 heb ik een rechter borstamputatie ondergaan. Ik ben hier goed van hersteld en heb verder geen problemen met mijn litteken. Omdat ik het prima vind, draag ik ook niet altijd een prothese. Ik houd van lingerie, maar vind het jammer dat ik dit niet meer als voorheen kan dragen. Het is voor mij ook niet altijd eenvoudig om geschikte lingerie te vinden na de borstamputatie. En daarom kijk ik graag uit naar nieuwe ontwerpen.
 

 


Hoe heb ik Breastflower ervaren?

Ik ben een van de vrouwen uit het testpanel van Breastflower. Toen ik een oproep kreeg om hieraan mee te doen heb ik meteen ja gezegd, omdat ik graag nieuwe dingen wil ontdekken op het gebied van mode voor vrouwen met mastectomie.

Ik ben blij verrast over het effect dat Breastflower vanaf dag één op mij heeft. Het eerste wat ik terugkoppelde was "ik vind het keileuk!" Breastflower voelt voor mij als het compleet maken van mijn lichaam. Het lijkt net alsof ik mijn lijf boetseer en iets toevoeg aan een littekenplek waar ook een leegte is, ik krijg met Breastflower iets terug. Ik vind dit heel waardevol en mooi. De Breastflower-Bevestigingstape voelt ook comfortabel op mijn huid. Het bevestigen op de huid gaat snel en makkelijk. Ik plakte het op mijn lichaam en het werd meteen onderdeel van mijn lichaam.  

Ik ben heel positief over Breastflower en aangenaam verrast door het nieuwe idee van een Borstjuweel! Het is voor mij een toevoeging en een nieuwe manier om mezelf fijn te voelen. Breastflower is echt iets unieks voor vrouwen met mastectomie, ik ben fan!

Groeten,
Marien
 


Lees meer verhalen
© Copyright 2021 alle rechten voorbehouden Breastflower