My female freedom

Ilse over Breastflower

Laat je leiden door de liefde!

Ik ben Ilse, de schoondochter van Kamroen. Op mijn 15e werd ik deel van het gezin van Kamroen, toen ik verkering kreeg met haar zoon. Vanaf die tijd heb ik veel meegemaakt, onder andere Kamroen’s ziekteproces en ook haar herstel. Wat ik me goed herinner van die periode, is dat Kamroen haar liet sterken door de liefde die ze ervaarde van iedereen om haar heen. Ik vond dat zo bijzonder! Die liefde is ook zeker te merken achter de schermen bij Breastflower. Sinds ik hier werk heb ik zo veel positiviteit en liefde gevoeld. De reacties van mensen op haar idee, en de support ze geven is zo waardevol!

Ik kwam laatst een quote tegen die ik erg van toepassing vond op Kamroen: “Grow through what you go through.” Oftewel: Groei door wat je meemaakt. Ik kan met zekerheid zeggen dat Kamroen dat heeft gedaan. Zij heeft haar ervaringen gebruikt om een prachtig product te creëren, waar anderen zich weer krachtiger door mogen voelen. Dit is ook waarom ik de naam Breastflower zo passend vind: Zoals een bloem kan gaan bloeien na een regenachtige periode, kan Breastflower jouw zelfvertrouwen laten opbloeien!

Ik ben trots op mijn schoonmoeder dat ze een innovatief Borstjuweel als lingerie heeft ontworpen voor vrouwen met een mastectomie.
Ik ben ook erg blij dat ik onderdeel ben van een geweldige missie om vrouwen te inspireren om hun vrouwelijkheid en kracht te vieren. Hiervoor zet ik me naast mijn studie International Business Administration aan het Erasmus Universiteit graag in. Dat Breastflower binnen een jaar na lancering al op de Internationale Lingeriebeurs in Parijs en Amerika mag exposeren als nieuw en innovatief merk is zeer boeiend en bijzonder leuk om aan mee te mogen werken. Wat mij boven alles inspireert, is de liefde die Kamroen heeft voor haar missie om vrouwen blij en gelukkig te maken met Breastflower!

Ik weet zeker dat de vrouwen die de kans krijgen om Breastflower te dragen de liefdeskracht zullen ervaren die iedereen in dit idee heeft gestopt om het waar te maken. Laat je leiden door de liefde!

Liefs, Ilse

Lees meer verhalen
© Copyright 2021 alle rechten voorbehouden Breastflower