My female freedom

Eva over Breastflower

"Ik hoop dat Breastflower een heleboel mensen positiviteit en warmte mag brengen!"

Mijn naam is Eva. Kamroen is mijn stiefmoeder—daardoor was ik al vroeg op de hoogte van haar idee voor Breastflower en haar droom om dit met andere vrouwen te kunnen delen. De afgelopen maanden heb ik Kamroen achter de schermen geholpen bij het startklaar maken van Breastflower. In die periode heb ik iets wat begon als een mooie wens steeds duidelijker gestalte zien krijgen. Breastflower is uitgegroeid tot iets tastbaars, iets dat nu klaar is om de wereld in te gaan en daar mensen blij te maken!

Ik vind Breastflower een prachtig initiatief waar ik graag bij betrokken ben. Aan zowel Kamroens enthousiasme als de positieve reacties van andere vrouwen die Breastflower proberen merk ik dat Breastflower echt een waardevol verschil maakt voor vrouwen met mastectomie. Dat vind ik mooi en bijzonder om te zien. Toch betekent Breastflower niet alleen veel voor haar directe doelgroep, maar reikt ze veel verder dan dat. Breastflower maakt iets los bij iedereen die met haar in aanraking komt—daarin schuilt, in mijn ogen, vooral haar kracht. Aan Breastflower’s basis ligt een warme, optimistische boodschap: probeer het positieve te zien in gebeurtenissen en in anderen, creëer verbondenheid, ontdek en benut je eigen kracht en help de mensen om je heen om hetzelfde te doen. Dit is een boodschap waar we soms aan herinnerd moeten worden—op momenten dat we ons zorgen maken, alleen het negatieve kunnen zien of het gevoel hebben dat we er alleen voor staan. Zulke momenten ervaart elk mens af en toe, en daarom denk ik dat Breastflower voor iedereen een reminder kan zijn om oog te hebben voor al het moois dat het leven ons te bieden heeft.

Breastflower wordt met zoveel liefde en aandacht gemaakt, ik hoop dat iedereen dat voelt en ziet. Maar bovenal hoop ik dat Breastflower een heleboel mensen positiviteit en warmte mag brengen!

Liefs,
Eva

Lees meer verhalen
© Copyright 2021 alle rechten voorbehouden Breastflower