My female freedom

Breastflower-Bevestigingstape - Maat M Aantal: 3 stuks

Breastflower-Bevestigingstape is speciaal ontwikkeld voor het borstjuweel Breastflower.
Breastflower-Bevestigingstape - Maat M Aantal: 3 stuks

€ 34,00


Bekijk collectie


Breastflower-Bevestigingstape

Breastflower-Bevestigingstape is uniek en alleen bij Breastflower verkrijgbaar. Het is speciaal voor deze toepassing gemaakt, dermatologisch en littekenvriendelijk. Voor Breastflower is het Breastflower-Bevestigingstape in deze toepassing ook getest door een dermatologe.

De Breastflower-Bevestigingstape is een dermatologische dubbelzijdige plaktape die een perfecte hechting en een veilig en prettig draagcomfort van Breastflower biedt. De dubbelzijdige werking bestaat uit een zachte en huidvriendelijke kleeflaag voor hechting aan de huid en een optimale kleeflaag voor hechting op de stof van Breastflower. De huidvriendelijke kleeflaag heeft een ademende werking doordat ze voorzien is van een perforatiepatroon. Vanwege haar flexibiliteit en zachtheid verschaft de kleeflaag op de huid een hoge mate van draagcomfort.

Bij de aankoop van een Breastflower wordt deze geleverd inclusief 2 speciale Breastflower-Bevestigingstapes. Deze kun je meerdere malen gebruiken. Breastflower-Bevestigingstapes zijn ook los verkrijgbaar en na te bestellen. Lees hier hoe je Breastflower draagt en bevestigt.

De speciale Breastflower-Bevestigingstape is in Europa gemaakt van hoogwaardig huidvriendelijk materiaal dat voldoet aan strenge veiligheidsvoorschriften en -normen, waaronder de ISO 13485-certificering. Bovendien heeft de unieke en huidvriendelijke Bevestigingstape van Breastflower de biocompatibiliteitstest volgens de ISO 10993-certificering doorstaan, wat betekent dat het product geschikt is voor contact met de huid zonder deze te irriteren of te beschadigen. Breastflower-Bevestigingstape is 100% huidvriendelijk.

  • Huidvriendelijk en dermatologisch
  • ISO 13485- en ISO 10993-certificering
  • Hoogwaardige siliconen
  • Gepatenteerd
     
Maatvoering: Breastflower-Bevestigingstape is verkrijgbaar in 3 maten: Small met een diameter van 12 cm, Medium met een diameter van 14 cm en Large met een diameter van 16 cm. De afmetingen corresponderen met de maten van je Breastflower (Small, Medium, Large).

Klik hier voor de maattabel om de exacte maatvoering te bekijken
Bevestiging van de Breastflower-Bevestigingstape: Lees hier de instructie hoe je Breastflower-Bevestigingstape op je Breastflower en huid bevestigt. Tip: zorg dat je huid schoon en vetvrij is (geen olie of bodylotion op je mastectomie). Hierdoor heb je een optimale hechting en draagcomfort van Breastflower op je huid.
 
Aankoop Breastflower: bij aankoop van een Breastflower-borstjuweel worden er standaard 2 exemplaren van de Breastflower-Bevestigingstape bijgeleverd.
 
Nabestelling van Breastflower-Bevestigingstape: bij een nabestelling van de Breastflower-Bevestigingstape wordt deze geleverd in een set van 3 exemplaren, in een gekozen maat.
 
Retourbeleid: om hygiënische redenen is het niet mogelijk om Breastflower-Bevestigingstape te retourneren.
 

Mijn Breastflower. Mijn borstjuweel. Mijn vrijheid.

Pien over Breastflower

"Ik hoop van harte dat vrouwen die ook een borstamputatie hebben ondergaan de bloemen letterlijk en figuurlijk weer snel buiten kunnen zetten."

Liesbeth over Breastflower

"Breastflower fleurt je op!"
Alle verhalen
© Copyright 2021 alle rechten voorbehouden Breastflower